Έχοντας ως εφόδια την πολύχρονη παρουσία μας στον χώρο της κοσμηματοποιίας  , ως αποκλειστικοί προμηθευτές των κατασκευαστών κοσμημάτων με τα προϊόντα πολύτιμων και συνθετικών λίθων του οίκου Swarοvski , καθώς και τις σταθερές συνεργασίες με κάποιους από τους σημαντικότερους οίκους διαμαντιών της παγκόσμιας αγοράς , μπορούμε σε συνεργασία με εσάς να σχεδιάσουμε  και  να κατασκευάσουμε το κόσμημα που επιθυμείτε καθώς και να επιλέξουμε από κοινού τα διαμάντια ή τους άλλους λίθους πολύτιμους ή ημιπολύτιμους , που θα δεθούν σε αυτό.

Σε εμάς θα βρείτε πληθώρα επιλογών διαμαντιών σε διάφορα σχήματα , ή πολύτιμων λίθων για το κόσμημα σας. Διαμάντια , με την προσωπική μας υπογραφή και πιστοποίηση ως γεμμολόγοι , ή πιστοποιημένα από τους σημαντικότερους οίκους πιστοποίησης GIA , HRD , IGI . Ρουμπίνια , ζαφείρια , αμέθυστος , σιτρίν , περιδότης , ροδολίτης , σε απαράμιλλη ποιότητα κοπής και χρωματικής ομοιογένειας, μπορούν να πλαισιώσουν το κόσμημα σας και σε προσιτές τιμές.

Αλλάξτε το κόσμημα σας κρατώντας τα μπριγιάν σας. Μπορείτε να επιλέξετε τον σκελετό του δαχτυλιδιού , ή το μενταγιόν σας , και να δεθεί το μπριγιάν σας σε αυτόν.

Μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε κόσμημα επιθυμείτε , συνδιάζοντας το με οποιοδήποτε σχήμα πολύτιμου ή ημιπολύτιμου λίθου. Εκμεταλευτείτε τις απεριόριστες δυνατότητες που μας παρέχει η τεχνολογία σήμερα , σε συνδιασμό με τις ειδείκευμένες γνώσεις και την πολύχρονη παρουσία μας στην βιομηχανία του κοσμήματος των διαμαντιών και των πολύτιμων λίθων. Κοσμήματα που σχεδιάζονται σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, κοπές και σχήματα πολύτιμων λίθων που προσαρμόζονται ανάλογα με την επιλογή του κοσμήματος , διαμάντια στην ποιότητα που εσείς επιλέγετε, συνθέτουν το κόσμημα που ονειρεύεστε.